KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Cüceli Sevim Silahlı İlkokulu

Ara

Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleri "Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi" kapsamında okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerimizi bilgilendirmişlerdir. Proje kapsamında okul bahçemize yazar isimlerinin verildiği ağaç dikimi yapıldı ve okul kütüphanemize kitap bağışında bulunuldu. Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi proje ekibine bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı etkinlikleri okulumuzda yapıldı. Şiirlerin okunduğu canlandırmaların yapıldığı etkinliğimiz Çanakkale Türküsü'nün okunmasıyla sona erdi.
Dünyanın en güçlü donanmasını durdurup canını ortaya koyan atalarımızla gurur duyuyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  Enver Paşa, Cevat Çobanlı Paşa, Fevzi Çakmak Paşa, Esat Paşa gibi komutanlarımızla tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

Şbt

Okul öncesi öğrencilerimiz,  öğretmenimiz Hülya HAYVA gözetiminde "Hayalimdeki Meslek" konulu etkinliğe katıldılar. Eğlenceli anların yaşandığı etkinliğimizde yarının büyükleri hayallerindeki mesleği canlandırdı.